Translate

Duurzaamheidswinkel

Voor gratis en onafhankelijk advies

 

Wilt u aan de slag om duurzamer te wonen en leven? Dan bent u bij de Duurzaamheidswinkel aan het juiste adres! Of u uw woning nu energiezuiniger wilt maken, een groenere tuin wilt of u afval beter wilt scheiden, onze adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven én u verder op weg te helpen. Of u nu in een huur- of een koopwoning woont, de Duurzaamheidswinkel is er voor alle Rotterdammers.

Voor een adviesgesprek en inspiratie kunt u naar de Duurzaamheidswinkel toekomen. In de winkel vindt u veel energiebesparende producten, zoals zonnepanelen en isolatiematerialen.

Regelmatig wordt vanuit de Duurzaamheidswinkel een gezellig Energieontbijt georganiseerd, waarbij experts ingaan op een specifiek thema. Van slimme thermostaten en radiatorfolie tot duurzame VvE’s en inkoopacties voor zonnepanelen.


Schrijf u in voor onze diensten

Wilt u graag aan de slag met het duurzaam verbeteren van uw woning maar loopt u vast? Schrijf u dan in voor één of meerdere van onderstaande diensten. Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar!

  • Persoonlijk energieadvies op maat
  • Hulp bij zoeken geschikte bedrijven (offertetraject)
  • Workshop energiebesparing
  • Hulp bij aanvragen van subsidies en/of leningen
  • Diensten VVE-010
    • Workshops en cursussen
    • Informatiebijeenkomsten

U kunt zich inschrijven via dit inschrijfformulier.


Openingstijden en adres

We zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 12.30 en 16.30 uur. Schikt deze tijd niet? Maak dan een afspraak door een mail te sturen naar duurzaamheidswinkel@rotterdam.nl.

U vindt de Duurzaamheidwinkel in winkelcentrum Keizerswaard, Keizerswaard 80, 3078 AM Rotterdam (naast Intertoys en tegenover Kippie).


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws/tips/subsidies? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.
Heeft u een vraag? Neem dan contact op via duurzaamheidswinkel@rotterdam.nl

Verhalen

Ga direct naar:
Skip to content