Duurzaamheidswinkel

Meer woonplezier, minder verspilling, lagere energiekosten

 

De Duurzaamheidswinkel is het juiste adres als u meer wil weten over energiebesparing en milieuvriendelijk wonen en leven. In de winkel staan adviseurs gratis voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Of u in een huur- of koopwoning woont, de Duurzaamheidswinkel is er voor alle Rotterdammers.

In de winkel vindt u veel energiebesparende producten, zoals zonnepanelen en isolatiematerialen. Regelmatig wordt vanuit de Duurzaamheidswinkel een gezellig Energieontbijt georganiseerd, waarbij experts ingaan op een specifiek thema. Van slimme thermostaten en radiatorfolie tot duurzame VvE’s en inkoopacties voor zonnepanelen.

 
Persoonlijke service en dienstverlening op maat

Denkt u dat het lastig is om aan de slag te gaan met energiebesparing of duurzaamheid? Wij helpen u om ingewikkelde plannen en lastige subsidieaanvragen tot een goed einde te brengen.

 
Adres en openingstijden

U vindt de Duurzaamheidwinkel in Winkelcentrum Keizerswaard, Keizerswaard 80, 3078 AM Rotterdam (naast Intertoys en tegenover Kippie).

De winkel is geopend op dinsdag en donderdag van 12:30 uur tot 16:30 uur.

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

 
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws/tips/subsidies? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via duurzaamheidswinkel@rotterdam.nl.

Ga direct naar: