Translate
HomeEvenementenBijeenkomst Rotterdams klimaatakkoord Fit for 55

Bijeenkomst Rotterdams klimaatakkoord Fit for 55

25 januari 2022
Rotterdam
Wat wij doen
depotkl
In verband met de aangescherpte corona maatregelen wordt de fysieke bijeenkomst van het Rotterdams Klimaatakkoord op dinsdag 7 december verplaatst naar een later moment. Reserveert u alvast  dinsdag 25 januari 2022 in de agenda. Hopelijk treffen wij elkaar dan alsnog fysiek in Bluecity. Mocht dit niet lukken dan krijgt de bijeenkomst op 25 januari vorm als een digitaal evenement. Wij houden u daarvan tijdig op de hoogte.

Het thema Fit for 55 blijft ongewijzigd. De EU lanceerde deze zomer onder de noemer Fit for 55 een flink pakket aan extra maatregelen om de CO2– uitstoot verder terug te dringen. Doel? 55 procent CO2-reductie in 2030.  

Hoe gaat het Rotterdams Klimaatakkoord om met deze aangescherpte doelstelling? Op deze middag verdiepen we ons in deze nieuwe uitdaging met de vijf Rotterdamse klimaattafels; Haven en industrie, Gebouwde omgeving, Mobiliteit, Schone energie en Consumptie. Ook blikken we met elkaar terug op de behaalde resultaten van het Rotterdams Klimaatakkoord en kijken we onder het genot van een hapje en een drankje vooruit hoe we ook de komende jaren samen kunnen blijven bouwen aan een klimaatbestendige stad.    

Meld u voor het event van 25 januari graag opnieuw aan via de volgende link https://bit.ly/3CLhDtN

Graag tot ziens op dinsdag 25 januari!  
https://rotterdamsklimaatakkoord.nl/

Fit for 55; Bijeenkomst Rotterdams Klimaatakkoord

Datum:
25 januari 2022
Tijd:
15.00 - 18.00 uur
Plaats:
Bluecity

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meer duurzaam nieuws

Ga direct naar:
Skip to content