Translate
HomeEvenementenCursus RVME: Verduurzaming voor grote VvE’s

Cursus RVME: Verduurzaming voor grote VvE’s

4, 11 en 18 april
VvE
Energiebesparing
D—RubénDarioKleimeer—VVE010—VanWijngaardenLaan—D—fase2—tuinII—WEB—

Bent u woningeigenaar in een vereniging van eigenaars? En wilt u stappen zetten om uw gebouw te verduurzamen? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de cursus ‘Rotterdamse VvE’s Met Energie’. De cursus is geschikt voor VvE’s met 8 of meer appartementsrechten.

In deze cursus van drie avonden krijgt u inzicht in en overzicht van de verschillende aspecten van verduurzaming van uw VvE-gebouw:

  1. Hoe werkt het besluitvormingsproces in de VvE?
  2. Wat moet u weten op juridisch, financieel en technisch vlak om medebewoners te motiveren voor het verduurzamen van het gebouw?
  3. Hoe maken we een technisch optimaal plan voor verduurzaming van het gebouw?
  4. Op welke manier kunt u rekenen aan de haalbaarheid en betaalbaarheid van een verduurzamingsplan – aan de hand van scenario’s.

Met concrete voorbeelden en in een interactieve setting wordt u samen met andere VvE-leden breed geïnformeerd over de kansen en mogelijkheden voor verregaande verduurzaming van uw gebouw. Aan het einde van de cursus beschikt u over de kennis en praktische handvatten om samen met uw medebewoners een goed stappenplan te maken om jullie gebouw te verduurzamen.

Deze cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten: 4, 11 en 18 april 2023.
Let op: deelname is gratis, inschrijven verplicht. Er is een maximum aantal plaatsen, wees er dus op tijd bij. Meer informatie en aanmelden kan via deze website.

Cursus RVME: Verduurzaming voor grote VvE's

Datum:
4, 11 en 18 april
Tijd:
19:30 - 22:00 uur
Plaats:
Locatie volgt

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud