Translate
HomeEvenementenCursus RVME: Verduurzaming voor grote VvE’s

Cursus RVME: Verduurzaming voor grote VvE’s

2, 9 en 16 november 2022
VvE
Isoleren

Bent u woningeigenaar in een vereniging van eigenaars? En wilt u stappen zetten om uw gebouw te verduurzamen? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de cursus ‘Rotterdamse VvE’s Met Energie’. De cursus is geschikt voor VvE’s met 8 of meer appartementsrechten.

In deze cursus van drie avonden krijgt u inzicht in en overzicht van de verschillende aspecten van verduurzaming van uw VvE-gebouw:

  • Hoe werkt het besluitvormingsproces in de VvE?
  • Wat moet u weten op juridisch, financieel en technisch vlak om medebewoners te motiveren voor het verduurzamen van het gebouw?
  • Hoe maken we een technisch optimaal plan voor verduurzaming van het gebouw?
  • Op welke manier kunt u rekenen aan de haalbaarheid en betaalbaarheid van een verduurzamingsplan – aan de hand van scenario’s.


Met concrete voorbeelden en in een interactieve setting wordt u samen met andere VvE-leden breed geïnformeerd over de kansen en mogelijkheden voor verregaande verduurzaming van uw gebouw. Aan het einde van de cursus beschikt u over de kennis en praktische handvatten om samen met uw medebewoners een goed stappenplan te maken om jullie gebouw te verduurzamen.

Let op: deelname is gratis, inschrijven verplicht. Er is een maximum aantal plaatsen, wees er dus op tijd bij. Meer informatie en aanmelden kan via deze website.

Cursus RVME: Verduurzaming voor grote VvE's

Datum:
2, 9 en 16 november 2022
Tijd:
19:30 – 22:00
Plaats:
Het Industriegebouw

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud