Translate
HomeEvenementenDigitale informatiebijeenkomst voor VVE’s

Digitale informatiebijeenkomst voor VVE’s

18 februari 2021
Reyeroord
Aardgasvrije wijken
Schouwrapporten foto 8
Woont u in een galerijflat of in een portiekflat? Dan worden veel zaken geregeld via de Vereniging van Eigenaren (VvE). Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van het dak of de gevel. Ook aardgasvrij en verduurzamen gaat via de VvE. Maar hoe doe je dat? Dat gaan we uitleggen.

Op donderdag 18 februari van 19.30 tot 21.00 uur organiseert de gemeente Rotterdam samen met VVE-010 een digitale VvE-informatiebijeenkomst, als vervolg op de VvE-bijeenkomsten van oktober vorig jaar. Deze keer vertellen we meer in detail wat je als VvE moet regelen als je aardgasvrij wilt worden en hoe je dat organiseert. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Alle woningeigenaren binnen een VvE in Reyeroord zijn welkom deze avond bij te wonen.

Aanmelden

De bijeenkomst is op donderdag 18 februari van 19.30 tot 21.00 uur via Microsoft Teams. U moet zich wel aanmelden via deze website. Dit kan tot uiterlijk woensdag 17 februari. Na aanmelding krijgt u de link voor de bijeenkomst toegestuurd. Deelname is gratis.

VVE-010

VVE-010 is de (onafhankelijke) vraagbaak voor Rotterdamse appartementseigenaren. Zij helpt bij allerlei zaken waar u binnen de VvE mee te maken kan krijgen. Meer weten of iets vragen? Kijk eens op www.vve010.nl.

VvE Webinar: Aardgasvrij wonen in Reyeroord

Datum:
18 februari 2021
Tijd:
19:30 - 21:00
Plaats:
Microsoft Teams (online)

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud