Translate
HomeEvenementenEnergieconferentie: duurzaam en aardgasvrij wonen in Rozenburg

Energieconferentie: duurzaam en aardgasvrij wonen in Rozenburg

2 november 2021
Rozenburg
Aardgasvrije wijken
RJF_GEM_Rozenburg Raadhuisplein Marktplein 008

Welke ontwikkelingen zijn er rond aardgasvrij wonen? Hoe bereiden we het warmtenet voor? Dit hoort u op de jaarlijkse Energieconferentie van gemeente Rotterdam en de gebiedscommissie van Rozenburg op 2 november. U bent van harte welkom!

Gemeente Rotterdam en Ressort Wonen praten u bij over de komst van het warmtenet en aardgasvrij wonen. Verder vertelt een bewoner uit een andere wijk hoe en waarom hij voor het warmtenet heeft gekozen. En hoe het in die wijk met de voorbereidingen gaat. U hoort ook meer over de subsidie voor elektrisch koken, waarmee u uw keuken voorbereidt op aardgasvrij wonen. Daarnaast stelt de nieuwe wijkscout zich aan u voor. De wijkscout is een nieuw gezicht in Rozenburg. U kunt bij hem terecht met al uw vragen en ideeën over duurzaam wonen en meer.

Live of online meedoen
U kiest zelf hoe u de Energieconferentie volgt: vanuit huis of live in de stadswinkel op de Jan van Goyenstraat 1. In de stadswinkel is plaats voor 40 mensen. Reserveer snel een plek, in de stadswinkel of online. Stuur hiervoor een mail naar GebiedRozenburg@rotterdam.nl.

Energieconferentie: duurzaam en aardgasvrij wonen in Rozenburg

Datum:
2 november 2021
Tijd:
19:30 - 21:00 uur
Plaats:
Stadswinkel Rozenburg - Jan van Goyenstraat 1

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud