Translate
HomeEvenementenEnergieontbijt: besparen met slimme verlichting

Energieontbijt: besparen met slimme verlichting

2 november 2019
IJsselmonde
Energiebesparing
light-bulb-image

Hoe kun je in de winter energie besparen? De dagen worden korter en kouder en dus zet je de verlichting en kachel vaker en langer aan. Hoe kun je dan toch energie besparen? Met slimme (led)verlichting bijvoorbeeld. Daarover gaat het tijdens het gratis toegankelijke Energieontbijt op 2 november!

Op internet zijn veel tips te vinden: zorg voor goede isolatie, kleed je warmer aan (zodat de kachel wat lager kan) en voorkom sluimerverbruik door je apparaten niet op stand-by, maar helemaal uit te zetten. Een slimme energiemeter kan precies laten zien waar en wanneer je energie verbruikt. Op deze manier wordt energie besparen ook in de winterperiode een koud kunstje.

 

Slimme lichtjes

Het energieontbijt van zaterdag 2 november gaat je hierbij helpen. Een slimme besparing is makkelijk te behalen op het gebied van verlichting. Dat kan bijvoorbeeld met behulp van slimme (led)verlichting, die een stuk minder energie verbruikt. Samen met een expert wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor energievriendelijke lampen, welke varianten er zijn en hoeveel geld je uiteindelijk kunt besparen als je gloeilampen vervangt door ledlampen.

 

Wist je dat… je met een ledlamp tot wel 90% energie kan besparen?

 

Aanmelden

Kom jij ook? Je bent van harte welkom! Meld je gratis aan voor het energieontbijt op zaterdag 2 november via a.lelieveld@rotterdam.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

Energieontbijt: besparen met slimme verlichting

Datum:
2 november 2019
Tijd:
10:00 - 12:00 uur
Plaats:
De Duurzaamheidswinkel - Winkelcentrum Keizerswaard: Keizerswaard 80, Rotterdam

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud