Translate
HomeEvenementenEnergieontbijt in de Duurzaamheidswinkel: iedereen een betaalbare energierekening

Energieontbijt in de Duurzaamheidswinkel: iedereen een betaalbare energierekening

7 maart 2020
IJsselmonde
Energiebesparing
Rdam-ontbijt duurzaamheidswinkel

Maakt u zich wel eens zorgen over uw energierekening? Kunt u deze wel op tijd betalen en bent u benieuwd hoe u op uw energierekening kunt besparen? Kom dan op zaterdag 7 maart naar het energieontbijt in de Duurzaamheidswinkel.

 

Handige tips van de energiecoach

Het energieontbijt is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd in samenwerking met de Energiebank. De Energiebank helpt Rotterdammers die het lastig vinden om rond te komen en te besparen op hun energierekening. Tijdens het ontbijt krijgt u hulp van een energiecoach om te leren besparen.

Een energiecoach is een betrokken vrijwilliger die helpt bij het omlaag krijgen van de energierekening. Tijdens een aantal huisbezoeken adviseert zo’n coach hoe je echte resultaten kunt boeken in huis en minder geld kwijt bent aan energie. Dat lukt door onder meer een persoonlijk energiebespaarpakket.

 

Zelf energiecoach worden

Bent u zelf goed bezig in het besparen van energie en wilt u daar ook anderen mee helpen? Dat kan! U kunt zich opgeven voor een tweedaagse training om daarna aan de slag te gaan als Energiecoach, met ondersteuning van de Energiebank.

 

Enthousiast?

Kom naar het Energieontbijt. U bent van harte welkom om op zaterdag 7 maart in de Duurzaamheidswinkel. Meld u nu hier aan.

Energieontbijt in de Duurzaamheidswinkel: iedereen een betaalbare energierekening

Datum:
7 maart 2020
Tijd:
10:00 - 12:00 uur
Plaats:
De Duurzaamheidswinkel - Winkelcentrum Keizerswaard, Keizerswaard 80

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud