Translate
HomeEvenementenGesprekstafels Uitbreiding Windpark Rozenburg (Maassluis)

Gesprekstafels Uitbreiding Windpark Rozenburg (Maassluis)

18 mei 2022
Rotterdam
Windenergie

Op 31 januari organiseerden Pondera en de gemeente Rotterdam een digitale informatieavond voor bewoners en ondernemers van Rozenburg en Maassluis, over het plan voor de uitbreiding van Windpark Rozenburg. Tijdens deze bijeenkomst is het plan van Pondera aan de hand van visualisaties gepresenteerd en nader toegelicht. Naderhand ontvingen alle aanwezigen een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. De veelgestelde vragen en alle andere informatie kunt u ook vinden op de pagina Uitbreiding Windpark Rozenburg


Gesprekstafels

Op dit moment lopen er verschillende onderzoeken naar onderstaande onderwerpen en daar Pondera graag met u over in gesprek. Daarom nodigt Pondera u uit voor gesprekstafels, op maandag 16 mei in Rozenburg en woensdag 18 mei in Maassluis. De onderwerpen die we dan gaan bespreken zijn:

  • natuur;
  • geluid;
  • inpassing (zicht);
  • financiële participatie;
  • slagschaduw.


Wat gaan we doen

Pondera begint met een korte terugkoppeling over de nieuwste onderzoeksresultaten. Daarna gaat iedereen in vijf groepen uiteen, om per onderwerp met elkaar in gesprek te gaan. Aan elke tafel zijn één of twee medewerkers van Pondera aanwezig. Zij zijn er om al uw vragen te beantwoorden en uw opmerkingen met u te bespreken. Er zijn in totaal twee rondes met vijf tafels.


Inschrijven

Bij het inschrijven kunt u twee voorkeuren aangeven voor de onderwerpen waar u het graag over wilt hebben. Om iedereen genoeg ruimte te geven voor vragen en opmerkingen, kunnen per tafel maximaal 10 personen aanschuiven. Om deze reden is het noodzakelijk om u aan te melden als u wilt komen.

Meer informatie over de onderwerpen vindt u op de pagina Uitbreiding Windpark Rozenburg. Heeft u vooraf nog vragen? Stuur dan een e-mail naar windparkrozenburg@rotterdam.nl.

Gesprekstafels Uitbreiding Windpark Rozenburg (Maassluis)

Datum:
18 mei 2022
Tijd:
19.00 – 21.00 uur
Plaats:
Stadhuis Maassluis Koningshoek 93.050, 3144 BA Maassluis

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud