Translate
HomeEvenementenGroene wijktocht Kralingen

Groene wijktocht Kralingen

18 maart 2023
Kralingen Crooswijk
Groen en Water
Foto-Kralingseplas, heemtuin

Hoe groen is Kralingen? Dat kunt u zaterdag 18 maart ontdekken. Dan is er namelijk een groene ontdekkingstocht door de Kralingse wijken. Het groene netwerk uit Kralingen organiseert deze activiteit samen met Buurtklimaatje. Met de ontdekkingstocht wil dit groene netwerk graag de gloednieuwe ‘groene kaart’ voor Kralingen onder de aandacht brengen.

Deelnemers kunnen met de plattegrond allerlei groene plekken in Kralingen verkennen. Bij al deze locaties is ook iets te doen, zoals insectenhotels knutselen bij Speeltuin de Oudedijk. Of daslookpesto maken met Voedselbos De Overtuin (melden bij de ingang van Trompenburg). 

Wijktuin De Esch vormt de slotlocatie van de groene tocht. Deelnemers met minimaal 5 stempels op hun stempelkaart, kunnen hier een stuk gezonde pizza halen (vanaf 15.00 uur). 

De ontdekkingstocht start om 11.00 uur bij De Nieuwe Plantage, maar u kunt bij alle groene locaties in Kralingen een routekaart afhalen en beginnen aan de speurtocht. Bekijk hier de flyer en het programma met de activiteiten

Groene wijktocht Kralingen

Datum:
18 maart 2023
Tijd:
Tussen 11:00 - 16:00 uur
Plaats:
Kralingen

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud