Translate
HomeEvenementenInformatieavond Stadsverwarming Reyeroord

Informatieavond Stadsverwarming Reyeroord

10 december 2020
Reyeroord
Aardgasvrije wijken
Reyeroord informatiebijeenkomst

De wijk Reyeroord wordt aardgasvrij. Graag vertellen wij jullie hier meer over. Bijvoorbeeld over wat dat dat inhoudt en wat daarbij komt kijken. Daarom zijn alle bewoners van Reyeroord donderdagavond 10 december om 19.30 uur van harte welkom om deel te nemen aan een informatieavond. Door het coronavirus kunnen wij niet live bij elkaar komen. Daarom organiseren we een digitale bijeenkomst.

Zoals u misschien al weet, is het idee om Reyeroord aan te sluiten op het veilig en duurzame stadsverwarmingsnet. De warmte van de stadsverwarming komt van overtollige warmte uit de haven. Het is zonde om die warmte zomaar te laten verdwijnen als het ook gebruikt kan worden om heel veel woningen mee te verwarmen, of om mee te koken. 

Bewoners en mensen van de gemeente kunnen donderdagavond tijdens de digitale bijeenkomst via de computer of een tablet met elkaar praten over stadsverwarming als alternatief voor aardgas. Daarbij geeft de gemeente een presentatie over de mogelijkheden. Nog niet alles is bekend, toch wil de gemeente nu al in gesprek met bewoners, zodat zij mee kunnen praten over de komende ontwikkelingen.

Wilt u meekijken en meepraten? U kunt zich tussen nu en donderdagochtend 10 december aanmelden via aardgasvrij.reyeroord@rotterdam.nl. U krijgt dan een mail terug met uitleg over hoe u kunt meedoen aan de digitale bijeenkomst.

Kon u er niet bij zijn? Of wilt u de informatieavond nog eens rustig terugkijken? Dat kan via ons YouTube-kanaal

Informatieavond Stadsverwarming

Datum:
10 december 2020
Tijd:
19:30
Plaats:
Digitaal

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud