Translate
HomeEvenementenInnovatiemarkt: maak kennis met duurzame oplossingen

Innovatiemarkt: maak kennis met duurzame oplossingen

14 december 2019
Rotterdam
Energiebesparing
Blogging Tips LinkedIn Post Header

Wil je kennismaken met de laatste innovaties op duurzaamheidsgebied? Kom naar de laatste WoonWijzerWinkel themadag van 2019 op 14 december. Laat je informeren en bekijk de laatste duurzame oplossingen in de WoonWijzerWinkel.

Tijdens de themadag zijn de nieuwste innovaties in de showroom van 2500m² te bewonderen. Van waterbesparing tot zonnepanelen, je ziet hier allerlei duurzame oplossingen voorbij komen. Dus ben je geïnteresseerd in duurzaamheid en wil je je energieverbruik omlaag brengen? Schrijf je dan nu in voor de innovatiemarkt op zaterdag 14 december!

 

Inkoopactie

Ook deze themadag kun je weer profiteren van een nieuwe inkoopactie. Dit keer gaat het om een inkoopactie voor duurzame verf. In tegenstelling tot reguliere verfsoorten bestaat duurzame verf zoveel mogelijk uit natuurlijke materialen, die minder giftig zijn en waarvoor minder energie nodig is om verf van te maken. Als we gezamenlijk inkopen, kan de prijs omlaag. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze inkoopactie? Meld je aan via woonwijzerwinkel.nl/inkoopverf. Je ontvangt dan na de themadag een mail met de exacte inhoud van de actie.

 

Programma

De themadag begint om 9:00 uur en duurt tot ongeveer 13:00 uur. Kom luisteren naar pitches van aanbieders over hun duurzame oplossingen, stel je vragen aan de aanwezige adviseurs en maak een rondje langs alle duurzame oplossingen in de showroom.

Enthousiast? Schrijf je hier in!

Innovatiemarkt: maak kennis met duurzame oplossingen

Datum:
14 december 2019
Tijd:
van 09:00 tot 13:00 uur
Plaats:
WoonWijzerWinkel - Directiekade 2 in Rotterdam

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meer duurzaam nieuws

Ga direct naar:
Skip to content