Translate
HomeEvenementenLeren over isoleren en ventileren in de WoonWijzerWinkel

Leren over isoleren en ventileren in de WoonWijzerWinkel

9 november 2019
Rotterdam
Isoleren
Blogging Tips LinkedIn Post Header

De winter staat voor de deur: het seizoen van ijskrabbers, sjaals en winterjassen. Maar is jouw woning al voorbereid op de winterkou? Het begint bij goede isolatie en ventilatie. Kom op zaterdag 9 november naar de WoonWijzerWinkel en laat je hierover informeren.

Isoleer je woning en hou de warmte binnen. Zo blijft je huis ook in de wintermaanden lekker comfortabel en voorkom je een onnodig hoge energierekening.

Je bent vanaf 09:00 uur welkom in de showroom van ruim 2500m² in de Rotterdamse WoonWijzerWinkel. Schuif aan bij een presentatie over isoleren en ventileren. Tot 13:00 uur kun je een rondje maken langs de diverse proefopstellingen met duurzame oplossingen voor in en rond je huis. Ook kun je vragen stellen aan onze adviseurs en lekker een kopje koffie of thee drinken.

Inkoopactie

Start nu extra voordelig met isoleren! Dankzij de inkoopacties van de WoonWijzerWinkel kun je profiteren van extra scherpe prijzen voor bodem-, vloer-, spouw-, glas- en dakisolatie. De inkoopactie loopt tot en met 31 december, dus wacht niet te lang.

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van de gemeente Rotterdam. Als onafhankelijke expert is de WoonWijzerWinkel het adres voor betrouwbaar, objectief advies op het gebied van isoleren, ventileren en vele andere energiebesparende maatregelen.

 

Laatste themadag

Op zaterdag 14 december (09:00-13:00 uur) is de laatste themadag van dit jaar. Die editie staat in het teken van innovatie. Hou RotterdamEnergieBesparing in de gaten of kijk alvast op de website van de WoonWijzerWinkel.

Wil je aanwezig zijn op de themadag? Inschrijven kan op woonwijzerwinkel.nl/themadagen.
Interesse in de inkoopactie? Deze kunt u vinden op woonwijzerwinkel.nl/inkoopisolatie.

Leren over isoleren en ventileren in de WoonWijzerWinkel

Datum:
9 november 2019
Tijd:
van 9.00 tot 13.00 uur
Plaats:
WoonWijzerWinkel

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meer nieuws over mobiliteit

Ga direct naar:
Skip to content