Translate
HomeEvenementenNieuw: LIVE vraag- en antwoordsessie op Facebook

Nieuw: LIVE vraag- en antwoordsessie op Facebook

10 juni 2020
IJsselmonde
Duurzaamheidswinkel
20190806_Duurzaam-36

De Duurzaamheidswinkel is dé vraagbaak voor Rotterdammers met vragen over duurzaam wonen en leven. Als gevolg van de maatregelen tegen het Coronavirus is de winkel in winkelcentrum Keizerswaard tijdelijk gesloten. Hoe blijf je dan toch bereikbaar? Online! Op woensdag 10 juni organiseert de Duurzaamheidswinkel de eerste live online vraag- en antwoordsessie op Facebook.

U kunt al op verschillende manieren bij de Duurzaamheidswinkel terecht: stuur bijvoorbeeld een privébericht via Facebook of mail naar Duurzaamheidswinkel@Rotterdam.nl. De bedoeling achter deze interactieve vraag- en antwoordsessie is om nog beter zichtbaar te blijven, ook nu de winkel even gesloten is.

Schakel in op woensdag 10 juni (vanaf 19:30 uur) en vraag bijvoorbeeld om persoonlijk advies, aangepast op uw situatie. Handig om te weten: ook wanneer u geen Facebook-account heeft kunt u de sessie bijwonen!

Eerste aflevering: ledverlichting

Tijdens de eerste live vraag- en antwoordsessie op de Facebookpagina van de Duurzaamheidswinkel. In deze eerste sessie zal energiecoach Jerry Wesemann al uw vragen over ledverlichting live beantwoorden. Hij legt uit waar u op moet letten bij het vervangen van de lampen en laat zien welke verschillende types er zijn. Wist u al dat ledlampen tegenwoordig in diverse tinten te krijgen zijn? En dat u ze ook kunt dimmen? Ongezellig zijn ze dus al lang niet meer en daarnaast bespaart u flink op de energiekosten!

Stel uw vragen tijdens de sessie via de chatfunctie onder de video, zodat Jerry u vanuit de Duurzaamheidswinkel live van het juiste advies kan voorzien!

 

Geen Facebook-account? Geen probleem!

Ook als u geen Facebook account heeft, kunt u gewoon de vraag- en antwoordsessie gewoon bijwonen. U kunt uw vragen alleen niet stellen via de chatfunctie van Facebook. Stuur in dat geval uw vragen vóór 6 juni a.s. in per email naar duurzaamheidswinkel@rotterdam.nl.

 

Over de Duurzaamheidswinkel

De Duurzaamheidswinkel is dé plek in IJsselmonde om gratis advies te krijgen over duurzaam wonen en leven. U kunt er ook hulp krijgen bij het verlagen van uw energierekening, aanvragen van subsidies of een cursus volgen over verduurzaming.

In de winkel worden u verschillende energiebesparende producten getoond, zoals zonnepanelen en isolatiematerialen. Regelmatig wordt in de Duurzaamheidswinkel een gezellig Energieontbijt georganiseerd, waarbij experts ingaan op een specifiek thema. Van slimme thermostaten en radiatorfolie tot duurzame VvE’s en inkoopacties voor zonnepanelen.

 

Nieuw: LIVE vraag- en antwoordsessie op Facebook

Datum:
10 juni 2020
Tijd:
19.30 uur
Plaats:
Facebook

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud