Translate
HomeEvenementenClimate Hero Solar Butterfly Event

Climate Hero Solar Butterfly Event

28 juni 2022
Rotterdam
Zonne-energie
foto solar butterfly

Tijdens dit event kunnen mensen komen kijken en luisteren naar verschillende Climate Heros. Hun visie op de wereld en klimaatverandering en hun (weg naar een) oplossing! We hebben die dag een paar mooie showcases; een prototype van de Lightyear One de eerste personen auto op zonne energie, de WaterleiderEnergie van RotterdamFairphoneFloating Studentsthe Ocean Clean Up met hun Rivers Clean UpDerk Loorbach van DriftNoorderwind en WijkEnergieWerkt. Het is ook mogelijk een tour door Blue City te doen waarbij men kennismaakt met alle daar gevestigde circulaire ondernemers. Rotterdam is vele duurzame start ups en ondernemers rijk die we graag in de spotlight zetten die dag!

Larso, The Solar Butterfly, reist 4 jaar lang de wereld rond om aandacht te vragen voor klimaatverandering en alle klimaat pioniers over de hele wereld. Zij willen vooral laten zien wat er allemaal al gebeurt om klimaatverandering tegen te gaan, op kleine en grotere schaal. Zo creëren zij een internationale community van Climate Heros waarmee ze de wereld willen inspireren.

Larso is een Tiny House / TV Studio op wielen met zonnepanelen op zijn vleugels, als hij zijn vleugels uitslaat laad hij de elektrische auto die hem voort trekt. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen bij de Lightyear One en te horen hoe zij de technologie van een auto op zonne-energie hebben omgebouwd naar de eerste personenauto op zonne-energie ter wereld! En natuurlijk de andere mooie initiatieven die zichzelf die dag presenteren.

Climate Hero Solar Butterfly Event

Datum:
28 juni 2022
Tijd:
14:00 - 18:00
Plaats:
Blue City, Maasboulevard Rotterdam

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud