Translate
HomeEvenementenWarm Winter Reyeroord

Warm Winter Reyeroord

17 t/m 27 december 2021
IJsselmonde
Aardgasvrije wijken
Warm Winter Reyeroord

Beleef Warm Winter Reyeroord van vrijdag 17 tot en met maandag 27 december. Ga in deze winterdagen de deur uit en ontdek de warmte die Reyeroord te bieden heeft. Deel uw Warme Wens in de verlichte kerstboom bij de Kreileroord en doe een persoonlijke wenskaart voor uw buur door de brievenbus. Zo laten we samen de buurt stralen!


Kerstboom Kreileroord

In de verlichte kerstboom bij Kreileroord kunt u uw Warme Wens op een kerstkaart voor de buurt achterlaten. Per post heeft u deze kerstkaart ontvangen.


Stralende buur(t)

Heeft u er al één ontvangen? Een warme wens, groet of boodschap van een (onbekende) buurtgenoot? Bij de Coop aan de Bredenoord 8-16 kunt u (vanaf 17 december) een kaart ophalen. Ook kunt u de kaart hier downloaden en online versturen. Schrijf hier een warme wens, groet of boodschap op en doe de kaart bij een ander door de deur. Tover zo een stralende glimlach op het gezicht van een buurtgenoot!


Win een stralend cadeau!

Heeft u tijdens Warm Winter Reyeroord een mooie foto gemaakt? Plaats deze foto met de hashtag #WarmWinterReyeroord op social media of stuur een mail naar aardgasvrij.reyeroord@rotterdam.nl en maak kans op een duurzaam en stralend cadeau.

Hier kunt u de plattegrond downloaden. Wilt u liever een papieren versie? Bij de Coop aan de Bredenoord 8-16 kunt u deze vanaf 17 december ophalen.

Warm Winter Reyeroord

Datum:
17 t/m 27 december 2021
Tijd:
Wanneer u maar wilt!
Plaats:
Reyeroord

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud