Translate
HomeEvenementenWarme Wandeling

Warme Wandeling

26 juni 2021
Reyeroord
Aardgasvrije wijken
Woningen in Reyeroord met een thermometer als poppetje

De zon schijnt weer, de corona regels worden verder versoepeld en de behoefte om leuke dingen te doen groeit. In Reyeroord organiseren we daarom een ‘Warme Wandeling’ in het thema Reyeroord Aardgasvrij. Binnenkort worden drie kunstobjecten over aardgasvrij in de wijk geplaatst. De objecten worden later op een andere plek in de wijk gezet. Wij zijn benieuwd wat u ervan vindt.

Warme Wandeling zaterdag 26 juni

Speciaal voor u, wordt op zaterdag 26 juni een warme wandeling georganiseerd. U bent welkom tussen 12.00 en 16.30 uur om te wandelen langs deze kunstobjecten. U krijgt uitleg over aardgasvrij en kunt vragen stellen. Bij elk object is iets te doen en staat iemand voor u klaar. Ook kinderen zijn van harte welkom en kunnen meedoen.

Loopt u mee?

De start van de wandeling is bij de Pelgrimskerk, Reyerdijk 51. Wilt u niet wandelen? Dan bent u ook welkom voor een praatje. Reyeroord gaat overstappen op restwarmte. Op deze manier willen we u op een leuke manier, samen met andere bewoners in de wijk, laten zien welke veranderingen eraan komen.

Kopje koffie in een Warm Reyeroord mok!

De koffie staat klaar. Thee trouwens ook. En deze keer in een echte ‘Warm Reyeroord’ mok. En de mok mag u meenemen naar huis (op=op). We rekenen op uw komst! Vragen? Mail naar aardgasvrij.reyeroord@rotterdam.nl.

Warm Reyeroord

Reyeroord gaat in de toekomst van het aardgas af. Dit zijn grote uitdagingen en veranderingen. Daarom zult u ons steeds vaker in de wijk zien met ‘Warm Reyeroord’. We willen deze veranderingen graag samen met u aangaan. Daarom organiseren wij de komende maanden verschillende activiteiten en gesprekken in de wijk.

Warme Wandeling

Datum:
26 juni 2021
Tijd:
12:00 - 16:30 uur
Plaats:
Pelgrimskerk, Reyerdijk 51, 3079 NC, Rotterdam

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud