Translate
HomeEvenementenWebinar ‘Aardgasvrij ready’: handvatten voor aardgasvrije woning

Webinar ‘Aardgasvrij ready’: handvatten voor aardgasvrije woning

16 februari 2021
Rotterdam
Aardgasvrij
Aardgasvrij-20210216_banner 1

Door uw woning te isoleren en te ventileren bespaart u niet alleen op uw energielasten, maar verhoogt u ook uw wooncomfort. Isolatie en ventilatie zijn verduurzamingsmaatregelen waar u nooit spijt van hoeft te hebben, omdat ze zinvol zijn voor elke toekomstige situatie. Combineer dit met een (hybride) warmtepomp en u maakt goede stappen naar een lagere energierekening en alvast naar een aardgasvrije toekomst. Wilt u hier meer over weten? Doe dan mee aan de webinar ‘Aardgasvrij ready’ op dinsdag 16 februari van 19:00-20:00 uur.

Neem de 16e vanaf 18:30 uur plaats achter de computer met een lekker kopje koffie of thee. Om 19:00 uur start de presentatie en dit duurt tot ongeveer 20.00 uur. Na afloop is er de gelegenheid om vragen te stellen met betrekking tot uw eigen woonsituatie.

Wilt u ook energie besparen?
Meld u aan voor de webinar via dit formulier. 

Inkoopactie
Na de webinar kunt u direct voordelig beginnen met besparen met onze kortingsactie. Wij bieden een hybride warmtepomp tegen een zeer scherpe prijs aan. De warmtepomp is in elke woning met iedere cv-ketel (en met stadsverwarming, zonnepanelen en een zonneboiler) te combineren. Daarnaast is de warmtepomp stil en compact. Installatie kan al in één dag zonder ingrijpende verbouwing gerealiseerd worden. Meer informatie over de actie vindt u vanaf 17 februari op de website.

Heeft u zich aangemeld, maar bent u toch verhinderd? Afmelden kan via themadag@woonwijzerwinkel.nl.

Over WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van uw gemeente. Zij is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over duurzaam wonen.

Aardgasvrij Ready

Datum:
16 februari 2021
Tijd:
19:00-20:00
Plaats:
Webinar (digitaal)

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meer duurzaam nieuws

Ga direct naar:
Skip to content