Translate
HomeEvenementenWebinar WoonWijzerWinkel: Hoe duurzaam wordt uw 2021?

Webinar WoonWijzerWinkel: Hoe duurzaam wordt uw 2021?

15 december 2020
Rotterdam
Energiebesparing
Webinar 15 dec -- BANNERS-01

In 2021 wijzigt er het een en ander in de manier waarop u subsidies en leningen voor duurzame maatregelen aanvraagt. De WoonWijzerWinkel praat u daarover bij tijdens het webinar ‘Hoe duurzaam wordt uw 2021?’ op 15 december om 19.00 uur.

De WoonWijzerWinkel (WWW) staat tijdens het webinar stil bij de ontwikkelingen op het gebied van regelgeving van duurzame maatregelen. De adviseurs vertellen u meer over subsidies en nieuwe leenmogelijkheden. Als u meedoet met het webinar maakt u ook nog eens kans op een Smart Home pakket.

Thema’s die aan bod komen:
• De Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) vervalt per 31 december 2020 en gaat deels over in de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Wat betekent dit voor uw verduurzamingsplannen, wat kan nog wel en wat niet meer?
• De veranderingen in regelgeving en leningsmogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning.
• Interessante acties en activiteiten die de WoonWijzerWinkel in 2021 gepland heeft.

Neem op 15 december vanaf 18:30 uur plaats achter de computer met een lekker kopje koffie of thee. Om 19:00 uur start de presentatie. Aan het einde van de presentatie is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de adviseur over uw specifieke woonsituatie.

Op Duurzaam010 vindt u meer informatie over welke subsidies en leningen er bestaan in Rotterdam en hoe u die kunt aanvragen. 


Aanmelden

Meld u aan voor de webinar via het formulier op woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

Winactie

Aan het einde van de webinar worden twee Smart Home pakketten ter waarde van € 71,80 verloot. In een Smart Home pakket zitten ‘slimme’ producten die u helpen energie te besparen doordat u ze op afstand kunt bedienen. Op deze manier heeft u nooit meer apparaten onnodig aanstaan en bespaart u elektriciteit. 


Over WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van de gemeente. WWW is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over duurzaam wonen.

Hoe duurzaam wordt uw 2021?

Datum:
15 december 2020
Tijd:
19.00 uur
Plaats:
Online

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meer duurzaam nieuws

Ga direct naar:
Skip to content