Translate
HomeEvenementenZon zonder Schaduw

Zon zonder Schaduw

10 oktober 2022
Rotterdam
Zonne-energie
20220916_Banner1024_1

Tijdens de Solar Biënnale vindt een bijzonder evenement plaats: ‘Zon zonder Schaduw’.

De transities naar hernieuwbare energiebronnen, een circulaire economie, en een werkelijk duurzame leefwijze op onze planeet zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.In de post-fossiele wereld zal de zon een sleutelrol spelen in alle transities. We hebben vol ingezet op ‘zo snel mogelijk zoveel mogelijk zonnepanelen’ maar weten we zeker dat deze koers ons naar een goede toekomst leidt? Hoe zit het met circulariteit, de arbeidsomstandigheden, en met de inpassing in onze omgeving en samenleving?

‘Zon zonder schaduw’ praat je bij, schudt je wakker, en nodigt je uit om ook jouw kennis, invloed en expertise in te zetten voor werkelijk duurzame zonne-energie.

Op 10 oktober is een symposium dat de start markeert van een tentoonstelling in Blue City. Dit evenement staat geheel in het teken van ontwikkelingen rondom zonne-energie met een focus op circulariteit en vernieuwende denkrichtingen. 

Registeer je voor het symposium Zon zonder Schaduw via deze link.

Werkt de link niet? Kopieer dan deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-zon-zonder-schaduw-symposium-411833965477

Het evenement Zon zonder Schaduw wordt georganiseerd door het Fair Solar Netwerk in samenwerking met provincie Zuid-Holland en Design Innovation Group.

Zon zonder schaduw

Datum:
10 oktober 2022
Tijd:
13.00 - 18.00 uur
Plaats:
BlueCity

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud