Translate
HomeNieuws3 miljoen beschikbaar voor nieuwe ronde CityLab010

3 miljoen beschikbaar voor nieuwe ronde CityLab010

Rotterdam
Energiebesparing
Header Citylab010
28 april 2021
27 mei 2021

CityLab010 is op zoek naar uw voorstel! Want ook dit jaar is er ruim 3 miljoen euro beschikbaar voor initiatieven die Rotterdam sterker uit de coronacrisis helpen. Met het doel: sterker uit de coronacrisis komen dan dat de stad erin ging.

CityLab010 is onder andere op zoek naar oplossingen voor vernieuwing op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en digitalisering. Maar ook creatieve, maatschappelijke oplossingen voor vraagstukken die actueel zijn voor Rotterdam. Heeft u een fantastisch idee maar past het niet bij de criteria? Geen probleem! Drie initiatieven maken kans op een wildcard.

Aanmelden voor 1 mei

Heeft u een goed idee? Schrijf u dan in vóór 1 mei via deze website. Na de inschrijving heeft u tot 21 juni de tijd om een stevig projectplan te maken waarmee u kans maakt op het startbudget. Met een coach van de gemeente wordt gekeken hoe het idee tot uitvoering gebracht kan worden en welke stappen daarin nodig zijn. Naast de gemeente zijn tal van professionele partners in de stad betrokken om initiatiefnemers te ondersteunen. Zij kunnen u helpen met de begroting, het scherpt stellen van doelstellingen en alle andere aspecten van een projectplan.

Kijk voor meer informatie op CityLab010.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ga direct naar:
Skip to content