Translate
HomeNieuwsVernieuwde Tool Multifunctionele Daken

Vernieuwde Tool Multifunctionele Daken

Rotterdam
Aan de slag met uw dak
Rotterdam Centraal
3 juni 2021
3 juni 2021

Overweegt u een groen dak, waterberging of zonnepanelen op uw dak aan te leggen? Dit geheel vernieuwde rekeninstrument helpt u daarbij.

 

Gouden combinatie

De aanleg van een multifunctioneel dak vraagt om een investering. Hoe kunt u kosten en maatschappelijke en duurzaamheidsafwegingen goed afwegen? De digitale Multifunctionele Daken Tool van Arcadis, de gemeente Rotterdam en LIFE@Urban Roofs helpt u bij het nemen van de beste beslissing en het vinden van de gouden combinatie voor uw dak.

Multifunctionele Daken Tool

Dit vernieuwde rekeninstrument geeft u inzicht in de financiële èn de maatschappelijke kosten en baten van uw multifunctionele dak! Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan effecten op gezondheid, biodiversiteit, waterberging of energieopwekking. De tool helpt u om uw dakinrichting te optimaliseren, te komen tot een sluitende businesscase, maar bovenal ook met uw dak bij te dragen aan een prettige leefomgeving in de stad!


Eenvoudig in gebruik

In drie eenvoudige stappen loopt u in 15 minuten de Tool Multifunctionele Daken. Meer informatie vindt u in de toelichting van de Tool Multifunctionele Daken. Wat is de gouden combinatie op uw dak? Meer informatie.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ga direct naar:
Skip to content