Translate
HomeNieuwsEnergie besparen? Meld u aan voor een gratis Energiescan

Energie besparen? Meld u aan voor een gratis Energiescan

IJsselmonde
Energiebesparing
REB-besparen
25 augustus 2020
10 september 2020

Bent u eigenaar van een eengezinswoning in IJsselmonde en wilt u uw woning energiezuiniger maken? Meld u dan aan voor een gratis Energiescan ter waarde van 150 euro!

Deze scan wordt uitgevoerd door onze partner Klimaatroute. Een deskundige adviseur onderzoekt de mogelijkheden om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Deze adviseur brengt samen met u in kaart waar er kansen liggen om energie te besparen. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van buitenmuren, het dak of de vloer. Ook kan gekeken worden naar ventilatie, zonnepanelen, duurzame verwarming of kleinere maatregelen. Deze gratis Energiescan wordt uitgevoerd door Klimaatroute en vindt telefonisch plaats. Zo worden alle maatregelen omtrent het coronavirus in acht genomen.

 

Compleet energieadvies

Aan de hand van een slim softwaresysteem stelt de adviseur een compleet energieadvies op. Ook kijkt hij naar de kosten en baten van de geadviseerde maatregelen: hoe snel verdient u de investeringen terug?

Na afloop ontvangt u een uitgewerkt rapport waarin alles op een rijtje wordt gezet. In een vervolggesprek kan de adviseur alle bevindingen toelichten en eventuele vragen beantwoorden.

Aanmelden?

Voor deze gratis Energiescan kunt u zich aanmelden via de Duurzaamheidswinkel IJsselmonde. Stuur een email met uw naam, adres en telefoonnummer naar duurzaamheidswinkel@rotterdam.nl. Let wel: de scan is alleen bedoeld voor eigenaren van eengezinswoningen die niet eerder een energieadvies hebben ontvangen. Dus wacht niet te lang, want het aantal gratis energiescans is beperkt!

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ga direct naar:
Skip to content