Translate
HomeNieuwsInkoopactie: extra voordelig zonnepanelen kopen

Inkoopactie: extra voordelig zonnepanelen kopen

Rotterdam
Zonnepanelen
12201
29 september 2020
13 oktober 2020

Speciaal voor alle Rotterdammers heeft de WoonWijzerWinkel (WWW) een inkoopactie voor zonnepanelen. Er kan gekozen worden uit drie verschillende zonnepanelen. De kortingsactie loopt tot en met 31 oktober 2020.

Het installeren van zonnepanelen heeft veel voordelen. Het zelf opwekken van stroom zorgt bijvoorbeeld voor een lagere energierekening en minder CO2-uitstoot. Ook verhogen zonnepanelen het energielabel van je woning. 

De WoonWijzerWinkel adviseert haar klanten daarom al langere tijd om zonnepanelen aan te schaffen. Maar zonnepanelen zijn duur in de aanschaf en veel mensen geven aan ze niet te kunnen betalen. Daarom heeft de WoonWijzerWinkel tijdelijk een speciale actie lopen waarmee je al snel vijf tot tien procent bespaart. 

 
Drie soorten zonnepanelen

Er is keuze uit drie varianten panelen; een duurzaam geproduceerde variant, één die zichzelf snel terugverdiend en één met een extra hoog vermogen. Na inschrijving via de site ontvang je een vrijblijvende offerte waarin de actieprijs is opgenomen. Inschrijven kan tot 31 oktober 2020.

 

De WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is hét energieloket voor woningeigenaren in de gemeente Rotterdam en regio Rijnmond. De dienstverlening is gratis en onafhankelijk. De WWW is ontstaan naar aanleiding van het SER Energieakkoord, waarin veertig organisaties met elkaar afspraken om gezamenlijk te werken aan meer energiebesparing, duurzame energieopwekking en vergroting van de werkgelegenheid.

Het energieloket is bedoeld voor alle huizenbezitters afkomstig uit de 24 gemeenten in de regio rond Rotterdam. In een grote showroom aan de Directiekade 2 in Rotterdam zijn allerlei duurzame oplossingen te bekijken. Ook kunnen bewoners hier terecht voor gratis advies, aantrekkelijke aanbiedingen en inkoopacties.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het duurzaamheidsloket en de inkoopactie op de website van de WoonWijzerWinkel.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ga direct naar:
Skip to content