Translate
HomeNieuwsInkoopactie WoonWijzerWinkel: warmtepompen én infraroodpanelen

Inkoopactie WoonWijzerWinkel: warmtepompen én infraroodpanelen

Rotterdam
Aardgasvrij
Banner_Inkoopwarmtepompeninfrarood_1080x772_metlink_HR
14 oktober 2020
26 oktober 2020

Speciaal voor alle Rotterdammers heeft de WoonWijzerWinkel (WWW) twee nieuwe inkoopacties lopen. Tot en met 30 november krijg je korting op een warmtepomp én infraroodpanelen. Aardgasvrij en toch een warme woning in de koude maanden!

We gaan een aardgasvrij Rotterdam tegemoet. Met een all-electric warmtepomp en met infrarood verwarmingspanelen zit u er zonder aardgas toch warm bij. De infraroodpanelen zorgen voor een aangename warmte in iedere ruimte. Een warmtepomp verwarmt je huis zonder (of met aanzienlijk minder) aardgas. Welke optie je ook kiest, je draagt bij aan de reductie van de CO2-uitstoot.

Ben je benieuwd welke optie het beste bij jouw woning past? Kijk dan voor meer informatie over het duurzaamheidsloket en de inkoopactie op de website van de WoonWijzerWinkel.

De WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel (WWW) is hét energieloket voor woningeigenaren in de gemeente Rotterdam en regio Rijnmond. De dienstverlening is gratis en onafhankelijk. De WWW is ontstaan naar aanleiding van het SER Energieakkoord, waarin veertig organisaties met elkaar afspraken om gezamenlijk te werken aan meer energiebesparing, duurzame energieopwekking en vergroting van de werkgelegenheid.

Het energieloket is bedoeld voor alle huizenbezitters afkomstig uit de 24 gemeenten in de regio Rotterdam. In een grote showroom aan de Directiekade 2 in Rotterdam zijn allerlei duurzame oplossingen te bekijken. Bewoners kunnen hier terecht voor gratis advies, aantrekkelijke aanbiedingen en inkoopacties.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ga direct naar:
Skip to content