Isoleren extra voordelig dankzij subsidie en inkoopactie

Rotterdam
Isoleren
Isolatie
25 augustus 2020
10 september 2020

In veel Rotterdamse woningen gaat kostbare warmte verloren. Omdat veel daken, vloeren en gevels niet of onvoldoende geïsoleerd zijn, lekt warme lucht weg. Daar kun je wat aan doen! En met isolatiesubsidies en een inkoopactie van de WoonWijzerWinkel is dat tijdelijk extra voordelig.

Ga je investeren in isolatie? Informeer dan naar de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Deze subsidie is bedoeld voor mensen die besluiten om minimaal twee grote duurzame maatregelen te nemen. Denk daarbij aan het laten plaatsen van HR++ glas of het isoleren van vloer, dak of (buiten)muren. Dankzij de SEEH krijg je tussen 1 juni en 31 december tot 30 procent van de gedane investering terug.

Meer weten? Op deze pagina lees je er meer over.

Inkoopactie

Daarnaast heeft de WoonWijzerWinkel een speciale inkoopactie isolatie. Zo start u nog voordeliger met isoleren. Er zijn aanbiedingen met scherpe actieprijzen voor bodem-, vloer-, spouw-, glas- en dakisolatie. Kijk op de website woonwijzerwinkel.nl/inkoopisolatie om alle actieprijzen en de bijbehorende subsidiebedragen te bekijken. Weet je niet precies welke maatregel voor jou de meeste besparing oplevert? Een adviseur van de WoonWijzerWinkel helpt je graag!

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van uw gemeente en is expert in onafhankelijk advies over duurzaam wonen. De winkel heeft showroom van 2500 vierkante meter waar verschillende duurzame oplossingen en producten staan.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ga direct naar: