Translate
HomeNieuwsJouw mening telt: de Duurzaamheidswinkel

Jouw mening telt: de Duurzaamheidswinkel

IJsselmonde
Duurzaamheidswinkel
image001
25 augustus 2020
25 augustus 2020

Rotterdammers met vragen over duurzaamheid kunnen sinds het najaar van 2018 terecht in de Duurzaamheidswinkel in IJsselmonde (winkelcentrum Keizerswaard). Hier kom je van alles te weten over bijvoorbeeld energiebesparing, isoleren en zonnepanelen. De gemeente wil nu weten: wat vind jij van de Duurzaamheidswinkel?

De gemeente vindt het belangrijk om te weten wat Rotterdammers vinden van de Duurzaamheidswinkel en hoe bekend ze zijn met de dienstverlening in deze winkel. Daarom is er een online peiling georganiseerd: iedereen wordt uitgenodigd om mee te doen via de GemeentePeiler. In deze app, die je op je smartphone of tablet kunt gebruiken, word je gevraagd om enkele vragen beantwoorden. Jouw mening telt!

Daarnaast wil de gemeente via deze applicatie Rotterdammers vragen of er in Rotterdam-Noord ook een Duurzaamheidswinkel moet komen. Op basis van de mening van Rotterdammers kan de gemeente daarover een besluit nemen. Dus wil jij ook in Noord een Duurzaamheidswinkel bij jou in de buurt? Laat dan even van je horen!

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ga direct naar:
Skip to content