Translate
HomeNieuwsLeer meer over energie tijdens gratis digitale workshops van opZuinig!

Leer meer over energie tijdens gratis digitale workshops van opZuinig!

Rotterdam
Energiebesparing
DIenergie
19 november 2020
19 november 2020

Wilt u meer leren over energie? Of wilt u gewoon besparen op uw energierekening? Het Rotterdams Milieucentrum en opZuinig! organiseren zes gratis online workshops ‘rekenen met energie’. De Rotterdamse energierekenmeester Frans Debets vertelt u alles wat u wilt weten. Woensdagavond 25 november vindt de eerste workshop plaats. Schrijf u nu gratis in!

Hoeveel energie verbruikt u nu echt thuis? Hoe is uw energierekening samengesteld? En welke energiebesparende maatregelen kunt u treffen? Tijdens zes verschillende online workshops vertelt Frans Debets u meer over energie en de energietransitie. Dat kan klinken als een ver-van-uw-bedshow maar komt toch dichterbij dan u denkt.

De eerste workshop vindt woensdag 25 november om 19.45 uur plaats. Hierin legt Frans meer uit over het verschil tussen energie en vermogen. Ook vertelt hij meer over het gebruik en verschil van kWh, Joule en Watt. Schrijf u in en krijg aan de hand van praktische voorbeelden meer inzicht in energie!

Na deze eerste workshop vinden nog vijf andere workshops plaats. Tijdens alle workshops staat het thema energie centraal maar ze zijn ook los van elkaar te volgen. Kijk hier voor meer informatie.


Aanmelden workshops

Aanmelden kan gratis via de website van het Rotterdamsmilieucentrum. Daar vindt u ook een overzicht van alle workshops.


Over opZuinig!

OpZuinig! is een campagne van het Rotterdams Milieucentrum gericht op energie-,waterbesparing en duurzaamheid in huis. OpZuinig! leidt mensen op tot Milieucoach. De Milieucoaches organiseren workhops in eigen kring en bij verenigingen. Meer weten over de Milieucoaches of zelf aan de slag als Milieucoach? Check de website van opZuinig!.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ga direct naar:
Skip to content