Translate
HomeNieuwsMini-milieupark op het Pijnackerplein

Mini-milieupark op het Pijnackerplein

Rotterdam
Wat wij doen
Pop-up Milieupark
11 april 2023
| Laatste update: 11 april 2023

Van verf, batterijen tot metaalrestjes en kapotte apparaten: het is allemaal welkom op het pop-up milieupark. Op woensdag 19 april is dit mini-milieupark te vinden op het Pijnackerplein. 

Een pop-up milieupark is een kleinere, reizende variant van één van de zeven milieuparken in Rotterdam. Dit milieuparkje wordt steeds voor een paar uur opgebouwd in een specifieke wijk. Dan staan er containers klaar waar u uw spullen in kwijt kunt. Voor elk soort afval een eigen container, net zoals op een groot milieupark dus. 

Het pop-up milieupark op het Pijnackerplein is woensdag 19 april tussen 10.00 en 14.00 uur geopend. Ook de klein chemisch afval-bus is aanwezig. Dus u kunt bijvoorbeeld ook batterijen, kapotte lampen en verfblikken inleveren. U kunt bij het pop-up milieupark verder kleine spullen of kringloopgoederen kwijt die u zelf kunt tillen of die in een boodschappentas passen. 

U mag inleveren: papier, glas, piepschuim, karton, textiel, metaal, kleine apparaten en kapotte of herbruikbare meubels. 
Niet welkom: bankstellen of ander groot meubilair. 

Kijk voor meer informatie op www.rotterdam.nl/milieuparken.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud