Translate
HomeNieuwsPendrecht Post: vanaf vandaag op de (digitale) deurmat

Pendrecht Post: vanaf vandaag op de (digitale) deurmat

Pendrecht
Aardgasvrije wijken
20201127_PendrechtPost_Mockup
8 december 2020
16 december 2020

Deze week valt bij alle inwoners van Pendrecht de allereerste editie van Pendrecht Post op de deurmat. Het magazine staat vol nuttige informatie en inspirerende verhalen over aardgasvrij wonen.

Geisers, cv-ketels en gasfornuizen verdwijnen langzaamaan uit onze huizen. We gaan onze woningen anders verwarmen en koken elektrisch. In de Pendrecht Post vertellen wijkbewoners die al van het aardgas af zijn over hun ervaringen.

Lees hoe buurtgenoten koken op inductie ervaren, of ontdek hoe ze elke maand een paar tientjes op hun energierekening besparen. Verder vertellen we u over de verschillende manieren om uw woning en het kraanwater te verwarmen, zonder aardgas. En tot slot in de Pendrecht Post: zo ziet werken bij Stedin er in de praktijk uit en de eerste woningen van Woonstad zijn aangesloten op stadsverwarming.

Het magazine is hier online te lezen.

Aardgasvrij Pendrecht

Meer weten over aardgasvrij en Pendrecht? In de Huiskamer Aardgasvrij Pendrecht komt u alles te weten over onder andere energiebesparing, het aardgasvrij maken van uw woning en elektrisch koken. Helaas is de Huiskamer Aardgasvrij Pendrecht door de lockdown ivm het coronavirus tot 19 januari 2021 gesloten.

Meer informatie? Mail naar: aardgasvrij.pendrecht@rotterdam.nl. 

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ga direct naar:
Skip to content