Translate
HomeNieuwsElektrisch koken? Ontdek het bij ‘Pendrecht Proeft’

Elektrisch koken? Ontdek het bij ‘Pendrecht Proeft’

Pendrecht
Aardgasvrije wijken
Elektrische kookplaat
24 augustus 2021
24 augustus 2021

Zaterdag 4 september proeft Pendrecht Frankrijk! Wilt u een keer ervaren hoe het is om elektrisch te koken? Kom dan naar het gratis Pendrecht Proeft evenement in de Huiskamer aardgasvrij op Plein 1953.

Het evenement staat in het teken van Frans eten, het (Franse) vakantiegevoel én natuurlijk elektrisch koken! We laten onder andere zien hoe veilig, lekker en gemakkelijk het is om aardgasvrij te koken. Tussendoor vertellen we u alles over de subsidie van €500,- (voor eigenaar-bewoners) op de aanschaf van een kookplaat. Kom zaterdag 4 september, tussen 12.00 en 17.00 gezellig langs bij de Huiskamer aardgasvrij. 


Huiskamer aardgasvrij Pendrecht

In het midden van de Huiskamer staat een groot inductie kookeiland met 4 x 4 inductiekookplaten. Voor bewoners is het soms wennen om over te stappen van gas naar elektrisch koken. Daarom is hiervoor een apart traject ontwikkeld, Pendrecht Proeft, waarin bewoners kunnen ervaren dat op inductie koken net zo smaakvol is als op gas koken. Het is snel, makkelijk schoon te houden en veilig. In de Huiskamer worden er regelmatig gratis kookworkshops gehouden.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ga direct naar:
Skip to content