Translate
HomeNieuwsPitch jouw duurzame innovatie tijdens het eerste Klimaatcafé

Pitch jouw duurzame innovatie tijdens het eerste Klimaatcafé

Rotterdam
Wat wij doen
Groepsfoto Rotterdams Klimaatakkoord 22nov2019
27 juli 2021
27 juli 2021

Ben jij een startende ondernemer en heb je een mooi innovatief en duurzaam idee? Zie je kansen die ook te verbinden zijn aan het Rotterdams Klimaatakkoord? Misschien komt er wel een nieuwe klimaatdeal uit!

Tijdens het eerste Klimaatcafé kun je je idee komen pitchen voor een groep bedrijven en instellingen van het Rotterdams Klimaatakkoord. Een panel, bestaande uit professionals van het Rotterdams Klimaatakkoord, zal reflecteren op je pitch. De tijd is rijp om je kansen te vergroten. Doe mee! Wil je je idee komen pitchen? Stuur dan voor 5 augustus een korte motivatie naar klimaatakkoordso@rotterdam.nl


Duurzame innovatie

Wordt je pitch uitgekozen dan mag je hem presenteren tijdens het eerste Klimaatcafé op 9 september van 15.00-17.00 uur in Ahoy. Het thema: duurzame innovatie! We kijken ernaar uit om daar te leren van alle gave innovaties en bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wil jij het niet missen? Zet deze datum dan nu alvast in je agenda!

Het Klimaatcafé is een side event van Recharge Earth op 8 en 9 september in Ahoy. Recharge Earth is hét platform voor professionals die zich bezighouden met de energietransitie.


Meer informatie

www.recharge-earth.com
www.energieswitch010.nl

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ga direct naar:
Skip to content