Translate
HomeNieuwsHet is de week van de circulaire economie

Het is de week van de circulaire economie

Rotterdam
Circulair
circulair afvalbakken
8 februari 2022
8 februari 2022

Het is de week van de circulaire economie: een economie met zo min mogelijk afval en schadelijke uitstoot. In Rotterdam zijn verschillende activiteiten die u meenemen in de wereld van de circulaire economie. Duurzaamheidswethouder Arno Bonte sluit bij verschillende onderdelen aan.

Rotterdam stimuleert al jaren ondernemers om ‘circulair’ te denken en te doen. Bijvoorbeeld door via CityLab010 te investeren in beginnende ondernemingen die duurzame producten maken of zich richten op hergebruik van producten en afval.


Vragenuur en Warmetruiendag

In de Week van de Circulaire economie is er extra aandacht voor dit onderwerp, met allerlei activiteiten.

  • Op 10 februari van 10.00 tot 12.00 uur houdt het Circulair Loket een online vragenuur. Ondernemers kunnen er terecht met al hun vragen over afval.
  • Ook op 10 februari, van 14.00 tot 15.00 uur, vertelt Laura Rosen Jacobson van Buurman over de producten die zij maken van bomen die in Rotterdam hebben gestaan.
  • En op 11 februari is het Warmetruiendag. Dan kan iedereen zijn of haar duit in het circulaire zakje doen, door een warme trui aan te trekken en de verwarming wat lager te zetten.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ga direct naar:
Skip to content