Translate

Regentonnen subsidie

HomeSubsidies en leningenRegentonnen subsidie
Subsidie of lening?

Subsidie

Door wie?

Het project is een initiatief van WaterLeider, Wijkbedrijf De Middellander en DuZaMMM en wordt ondersteund door: Rotterdams WeerWoord, hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, Hoogheemraadschap van Delfland en Waterschap Hollandse Delta.

Voor wie?

Rotterdammers die regenwater willen besparen

Waarvoor in te zetten?

Het regent soms te hard en de andere keer is het te droog. Twee problemen met één oplossing: een regenton. Via een keuzekaart zoekt u een ton uit en Het Regent Tonnen komt de ton brengen en aansluiten.

Wanneer aan te vragen?

De regeling van 50% korting op plaatsing loopt in ieder geval tot 25 maart 2022. Ook daarna loopt de regeling nog verder. De korting na 25 maart 2022 is afhankelijk van fondsen en subsidies die de organisatie krijgt toegekend.

Wat zijn de bedragen?

U betaalt voor de ton de prijs zoals op de keuzekaart vermeld staat. Plus € 50 voor het bestellen, leveren en aansluiten. De daadwerkelijke kosten hiervoor bedragen € 100. Dit betekent dat de kosten voor het bestellen, leveren en aansluiten voor de helft vergoed worden. 

Wat zijn de voorwaarden?

Het Regent Tonnen maakt met u vooraf een afspraak voor plaatsing. Aansluiten van regentonnen gebeurt op donderdagen. Het kan zijn dat de ton(nen) al eerder wordt geleverd. Op de afgesproken datum dient er iemand aanwezig te zijn die:

  • de plek aanwijst waar de regenton komt en op welke hoogte
  • met naam en handtekening akkoord geeft op het model ton en de aansluiting
  • kan afrekenen 

Lees alle voorwaarden op de website van Het Regent Tonnen

Waar aanvragen?

U vraagt een ton aan op Het Regent Tonnen

Ga direct naar:
Skip to content