Translate

Aan de slag met uw dak

Kosten en baten

HomeWat kan ik doenAan de slag met uw dakKosten en baten

Bij multifunctionele daken is het beter om te denken in (maatschappelijke) waarde dan in kosten en terugverdientijd. Veel dakfuncties hebben namelijk positieve effecten, maar deze zijn niet altijd makkelijk in geld uit te drukken.

Arcadis, gemeente Rotterdam en LIFE@Urban Roofs  hebben een rekeninstrument ontwikkeld om deze (maatschappelijke) waarde in geld uit te drukken. Hiermee kan per gebouw onderzocht worden welke combinatie van kleuren voor de meeste waarde zorgt.


Tool Multifunctionele Daken

Wilt u kijken of een multifunctioneel dak voor u interessant is? Probeer de vernieuwde Tool Multifunctionele Daken dan eens uit. Hiermee maakt u de kosten en opbrengsten van de aanleg van uw dak eenvoudig inzichtelijk. Daarbij neemt het direct de maatschappelijke waarde mee!  Zo komt u tot de beste gouden combinatie op uw dak.

In drie eenvoudige stappen loopt u in 15 minuten komt u tot een persoonlijk advies. Meer informatie over de tool en hoe u deze kunt gebruiken vindt u hier in de toelichting van de Tool Multifunctionele Daken. 

Meer over Aan de slag met uw dak

Ga direct naar:
Ga naar de inhoud