Translate

Huur zonnepanelen via de WoonWijzerWinkel

Rotterdam
Zonnepanelen
20181008 Banner huur zonnepanelen
25 augustus 2020
13 oktober 2020

Wilt u graag uw eigen energie opwekken, maar heeft u geen geld om in een keer veel te investeren? Ga dan nu naar de WoonWijzerWinkel. Daar kunt u namelijk ook zonnepanelen huren. Zo kan iederéén profiteren van schone energie van eigen dak!

Zonne-energie is onmisbaar in de energietransitie en voor het behalen van de klimaatdoelstellingen. De WoonWijzerWinkel adviseert haar klanten daarom al langere tijd om vooral zonnepanelen aan te schaffen. Maar zonnepanelen zijn duur. Veel mensen geven aan ze niet te kunnen betalen. Voor dat probleem is nu een oplossing: via de WoonWijzerWinkel kunt u namelijk ook zonnepanelen huren bij Solease!

 
Zonnepanelen zonder investering

Als u zonnepanelen huurt, hoeft u geen hoog aankoopbedrag in te leggen, maar profiteert u wel van goedkope stroom van eigen dak. Iedereen die via de WoonWijzerWinkel zonnepanelen huurt, is bovendien verzekerd van een goed werkend systeem. Dat wil zeggen dat de verhuurder opdraait voor eventuele reparaties aan de zonnepanelen die bij u op het dak liggen. Kortom, u kunt zonder investering en gedoe meteen duurzame energie produceren op eigen dak!

Op speciale pagina van de WoonWijzerWinkel vindt u meer informatie over het huren van de panelen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ga direct naar: