Translate
HomeVerhalenOndernemer maakt Beijerlandselaan groener

Ondernemer maakt Beijerlandselaan groener

Rotterdam
Groen en Water
Almina zelfbeheer groen
19 april 2021
| laatste update: 11 april 2022

Donderdag 15 april is één van de grote plantenbakken aan de rotonde rond het Slaghekplein voorzien van nieuw groen. Restaurant Almina heeft vanaf nu de bak in zelfbeheer.

Bloemen en planten zorgen voor een gezonde omgeving waar het prettig wonen en winkelen is. Groen biedt verkoeling tijdens hete zomers en vangt water op tijdens regenbuien. Samen met bewoners en ondernemers zet Alliantie Hand in Hand zich in voor meer groen in de omgeving en wordt het groen bijgehouden. De plantenbak op het Slaghekplein is door Stadsbeheer overgedragen aan restaurant Almina. Omdat aandacht en verzorging dichtbij is, krijgen de planten alles dat zij nodig hebben én wordt zwerfafval sneller opgeruimd.

 

Almina zelfbeheer groen


Zelf aan de slag

Wilt u net als Almina ook zelf aan de slag om de omgeving groener te maken? Kijk dan op https://www.rotterdam.nl/zelfbeheer. Via het telefoonnummer 14010 is daarnaast een gratis schoonmaakset aan te vragen. En wilt u in de toekomst snel en gemakkelijk meldingen doorgeven over uw woonomgeving? Ligt er bijvoorbeeld afval naast de container, is een straatlantaarn kapot of ziet u verzakte stoeptegels? Download dan de MeldR-app en meld in een paar tikken het probleem zodat de gemeente langs kan komen om het op te lossen.

Download de App voor Android of iOS.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud