Translate
HomeNieuwsBike Repair Station: repareer gratis uw fiets

Bike Repair Station: repareer gratis uw fiets

Rotterdam
Circulair
Bike Repair Station
2 augustus 2022
| Laatste update: 2 augustus 2022

Band lek, rem kapot of gewoon even uw band oppompen? In Rotterdam zijn er nu drie publieke Bike Repair Stations geopend. Hier kunt u 24 uur per dag zelf gratis uw fiets repareren.

Fietsen is een makkelijk en gezond vervoermiddel. Voor uzelf, maar ook voor de stad. Het goed onderhouden en repareren van uw fiets is voor veel mensen moeilijk en kostbaar. Door fietsen een langer leven te geven en tools te delen, wordt de afvalberg kleiner. En door reparatie en onderhoud beschikbaar te stellen, kan iedereen, ongeacht z’n portemonnee, op de fiets blijven.¬† Daarom bedacht creatief bureau Kongsi de Bike Repair Stations. Zij kregen steun van de Rotterdamse Fietsalliantie en Rotterdam Circulair.


Locaties

Met deze fietsstations kunt u op elk moment uw fiets gratis onderhouden en repareren. Al het gereedschap dat u nodig heeft, is aanwezig bij de stations. Weet u niet hoe u een band plakt? Op de Bike Repair Station staat een QR-code naar instructiefilmpjes. De stations staan op de stoep bij de Maasboulevard, de Noorderhavenkade en op de Vierhavenstraat. Op de website van Kongsi vindt u de exacte locaties.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud