Translate

Contact

Wilt u meer advies of hulp bij verduurzamen? Daarvoor kunt u op verschillende plekken terecht. Online maar ook persoonlijk, op een locatie in de stad.

Hieronder vindt u een overzicht van gemeentelijke diensten en partners. Zij bieden allemaal ander soort advies en services aan.

Als bewoner, VvE, ondernemer of school kunt u dus terecht bij de instantie die bij u en uw adviesvraag aansluit. Zo kunnen de medewerkers u goed en snel van dienst zijn.

Pendrecht is een van de eerste wijken in Rotterdam die aardgasvrij wordt. De Huiskamer aardgasvrij Pendrecht is een initiatief van de gemeente Rotterdam. Hier komt u alles te weten over de ontwikkelingen in de wijk en kunt u kennismaken met elektrisch koken en energiebesparende producten. U vindt de Huiskamer op Plein 1953.

Openingstijden: woensdag, vrijdag en zaterdag 12.00 – 17.00 uur.
Adres:
Plein 1953, nummer 24-25, 3086 ED Rotterdam
E-mail: aardgasvrij.pendrecht@rotterdam.n

Lees hier meer over de Huiskamer aardgasvrij Pendrecht. 

VVE-010 helpt grote en kleine VvE’s om te verduurzamen. Zo kan ook uw VvE gezond en comfortabel wonen combineren met minder onderhoudskosten en een lagere energierekening. Op de website vindt u handige tips, rekenmodellen én activiteiten zoals webinars waarmee u uw kennis en inzicht kunt vergroten. 

Het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen bevindt zich in de WoonWijzerWinkel op Heijplaat. In de showroom van 2.500 m2 kunt u producten vergelijken en advies inwinnen voor de verduurzaming van uw vastgoed. 

Adres: Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam
E-mail: info@icdubo.nl
Telefoon: (010) 415 72 44

Lees hier meer over het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen.

Als ondernemer kunt u met uw duurzame vragen ook terecht bij de Ondernemersbalie van de gemeente Rotterdam. Hier kunnen ze u meer vertellen over duurzame subsidies en leningen waar u voor in aanmerking komt.

Bel op werkdagen van 9:00 – 17:00 uur naar 010-2674030 of stuur een mail naar ondernemersbalie@rotterdam.nl. De medewerkers van de Ondernemersbalie helpen u verder of brengen u in contact met de juiste persoon.

Bij het online Duurzaamheidsloket van de gemeente kunt u terecht met uw vragen over duurzaamheid en subsidies. Ook kunt u hier uw duurzame plannen, zoals het opstarten van een energiecoöperatie of het vergroenen van uw straat, indienen. U kunt dan advies en ondersteuning krijgen vanuit de gemeente.

Stel hier uw vraag

Ga direct naar:
Skip to content