Translate

Contact

Wilt u meer advies of hulp bij verduurzamen? Daarvoor kunt u op verschillende plekken terecht. Online maar ook persoonlijk, op een locatie in de stad.

Hieronder vindt u een overzicht van gemeentelijke diensten en partners. Zij bieden allemaal ander soort advies en services aan.

Als bewoner, VvE, ondernemer of school kunt u dus terecht bij de instantie die bij u en uw adviesvraag aansluit. Zo kunnen de medewerkers u goed en snel van dienst zijn.

Bij het online Duurzaamheidsloket van de gemeente kunt u terecht met uw vragen over duurzaamheid en subsidies. Ook kunt u hier uw duurzame plannen, zoals het opstarten van een energiecoöperatie of het vergroenen van uw straat, indienen. U kunt dan advies en ondersteuning krijgen vanuit de gemeente.

Stel hier uw vraag

VVE-010 helpt grote en kleine VvE’s om te verduurzamen. Zo kan ook uw VvE gezond en comfortabel wonen combineren met minder onderhoudskosten en een lagere energierekening. Op de website vindt u handige tips, rekenmodellen én activiteiten zoals webinars waarmee u uw kennis en inzicht kunt vergroten. 

Pendrecht is een van de eerste wijken in Rotterdam die aardgasvrij wordt. De Huiskamer aardgasvrij Pendrecht is een initiatief van de gemeente Rotterdam. Hier komt u alles te weten over de ontwikkelingen in de wijk en kunt u kennismaken met elektrisch koken en energiebesparende producten. U vindt de Huiskamer op Plein 1953.

Openingstijden: woensdag, vrijdag en zaterdag 12.00 – 17.00 uur.
Adres:
Plein 1953, nummer 24-25, 3086 ED Rotterdam
E-mail: aardgasvrij.pendrecht@rotterdam.n

Lees hier meer over de Huiskamer aardgasvrij Pendrecht. 

Als ondernemer kunt u met uw duurzame vragen ook terecht bij de Ondernemersbalie van de gemeente Rotterdam. Hier kunnen ze u meer vertellen over duurzame subsidies en leningen waar u voor in aanmerking komt.

Bel op werkdagen van 9:00 – 17:00 uur naar 010-2674030 of stuur een mail naar ondernemersbalie@rotterdam.nl. De medewerkers van de Ondernemersbalie helpen u verder of brengen u in contact met de juiste persoon.

Ga direct naar:
Ga naar de inhoud