Contact

Wilt u graag meer advies of hulp bij verduurzamen? Of heeft u een goed idee om met duurzaamheid aan de slag te gaan in de stad? Neem dan contact met ons op.

U kunt zowel online als offline bij ons terecht met uw vragen en/of ideeën.

Duurzaamheidswinkel

Previous
Next

De Duurzaamheidswinkel is een initiatief van de gemeente Rotterdam en is de plek waar u terecht kunt voor persoonlijk advies en uitleg op het gebied van duurzaamheid. De winkel is te vinden in het Winkelcentrum Keizerswaard in IJsselmonde. Voor grote én kleine maatregelen, onze collega’s helpen u graag verder.

Bekijk hier alle informatie en openingstijden.

WoonWijzerWinkel

Previous
Next

De WoonWijzerWinkel vindt u op Heijplaat. In de grote showroom kunt u terecht voor advies en zijn veel duurzame producten te bekijken. Ook kan de WoonWijzerWinkel u ondersteunen bij het opvragen van offertes voor werkzaamheden en producten.

Bekijk hier alle informatie en openingstijden.

Huiskamer Aardgasvrij Pendrecht

Pendrecht is een van de eerste wijken in Rotterdam die aardgasvrij wordt. In de Huiskamer Aardgasvrij Pendrecht komt u alles te weten over de ontwikkelingen in de wijk en kunt u kennismaken met elektrisch koken en energiebesparende producten.  

U vindt de Huiskamer op Plein 1953. Helaas is de Huiskamer Aardgasvrij Pendrecht door de lockdown ivm het coronavirus tot en met 9 februari 2021 gesloten. Kijk hier voor meer informatie

Duurzaamheidsloket

Bij het Duurzaamheidsloket van de gemeente kunt u online terecht met al uw vragen over duurzaamheid en subsidies. Ook kunt u hier uw duurzame plannen, zoals het opstarten van een energiecoöperatie of het vergroenen van uw straat, indienen. U kunt dan advies en ondersteuning krijgen vanuit de gemeente.

Stel hier uw vraag

Ga direct naar: