Translate
HomeNieuwsGezamenlijke inkoopactie zonnepanelen Delfshaven: installateurs gezocht

Gezamenlijke inkoopactie zonnepanelen Delfshaven: installateurs gezocht

Ondernemer
Zonne-energie
Delfshaven
19 maart 2024
| Laatste update: 3 april 2024

De geslaagde gezamenlijke inkoopactie voor de aanschaf van zonnepanelen in Beverwaard heeft een groep bewoners uit Historisch Delfshaven geïnspireerd om ook samen aan de slag te gaan met het plaatsen van zonnepanelen. Dit initiatief bestaat uit ca. 25 huishoudens met eengezinswoningen die zonnepanelen willen aanschaffen.

Bekijk hieronder een video met ervaringen met de gezamenlijke inkoopactie van bewoners uit Beverwaard.

Installateurs gezocht

Deze bewonersgroep is op zoek naar een aanbieder van zonnestroomsystemen en zoeken hiervoor een installatiepartner. Ze nodigen daarom aanbieders van zonestroomsystemen uit om zich aan te melden. Na aanmelding neemt het bewonersinitiatief contact op met alle aangemelde aanbieders van zonnestroomsystemen en stuurt een uitnodigingsbrief en vragenlijst op. Op basis van de resultaten van deze uitvraag maken de bewoners de keuze welke partij de opdracht voor hen mag uitvoeren.   

Bewoners beslissen zelf

Goed om te weten: de gemeente Rotterdam ondersteunt en faciliteert dit proces, maar heeft verder geen beslissingsbevoegdheid. De verwerking van de aanmelding, beoordeling en keuzes doen de bewoners zelf!  

Interesse? Vul dan het ‘aanmeldformulier voor installateurs’ in om u aan te melden voor dit bewonersinitiatief: https://forms.office.com/r/gcmCNckwHt

De deadline om u aan te melden is 8 april. De bewoners nemen snel contact op met uw bedrijf.  

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud