Translate
HomeVerhalenEnergie besparen met de VvE? VVE-010 helpt met gratis begeleiding!

Energie besparen met de VvE? VVE-010 helpt met gratis begeleiding!

Rotterdam
Energiebesparing
Naamloos
25 augustus 2020
| laatste update: 23 september 2020

Samen met de Vereniging van Eigenaren investeren in zonnepanelen, een groen dak of isolatie? Dat kan best lastig zijn! VVE-010 helpt je graag op weg met gratis advies en begeleiding van een ervaren en onafhankelijke adviseur.

Gezond en comfortabel wonen, maar niet te veel betalen voor energie en onderhoudskosten – het kan! Vooral VvE’s doen er slim aan om (groot) onderhoud te combineren met maatregelen die goed zijn voor het milieu én voor de portemonnee. VVE-010 kan daarbij helpen.

 
Gratis begeleiding

Bij de keuze, aankoop en installatie van energiebesparende maatregelen moet u, samen met alle andere eigenaren, veel beslissingen nemen. Via VVE-010 kunt u gebruikmaken van een ervaren, onafhankelijke adviseur die het hele traject gratis begeleidt. De adviseur bekijkt de bouwkundige staat van uw pand, stelt een aantal energiebesparende maatregelen voor, bekijkt van welke leningen en subsidies u kunt profiteren en helpt bij het aanvragen hiervan. VVE-010 kan dit kosteloos doen dankzij de Europese ELENA-subsidie (European Local ENergy Assistance) die de gemeente Rotterdam heeft aangevraagd.

 
‘Alles in één keer’

VVE-010 is al in gesprek met een aantal VvE’s, waaronder een vereniging in de Van Beuningenstraat. ‘Het rendement van de verwarmingssystemen wordt steeds lager, maar de onderhoudskosten worden steeds hoger’, aldus een bewoner. ‘We moeten dus wat doen. Het mooie van dit project is dat je onderhoud en verduurzaming combineert en in één keer aanpakt!’

 
Over VVE-010

Bij VVE-010 kunnen Rotterdamse appartementseigenaren terecht voor informatie en advies over alles waar een VvE mee te maken kan krijgen. Wilt u meer weten over de gratis begeleiding, de ELENA-subsidie of over VVE-010, bezoek dan www.vve010.nl. Bellen (010 – 423 7979) of langskomen (Pleinweg 218) kan ook.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud