Translate
HomeEvenementenCursus VVE-010: RVME Verduurzaming voor grote VvE’s

Cursus VVE-010: RVME Verduurzaming voor grote VvE’s

4, 11 en 18 juni 2024
VvE
21150-Eric-Fecken

In deze cursus van drie avonden krijgt u inzicht in en overzicht van de verschillende aspecten van verduurzaming van uw VvE-gebouw:

1. Hoe werkt het besluitvormingsproces in de VvE?

2. Wat moet u weten op juridisch, financieel en technisch vlak om medebewoners te motiveren voor het verduurzamen van het gebouw?

3. Hoe maken we een technisch optimaal plan voor verduurzaming van het gebouw?

4. Op welke manier kunt u rekenen aan de haalbaarheid en betaalbaarheid van een verduurzamingsplan – aan de hand van scenario’s.

Met concrete voorbeelden en in een interactieve setting wordt u samen met andere VvE-leden breed geïnformeerd over de kansen en mogelijkheden voor verregaande verduurzaming van uw gebouw. Aan het einde van de cursus beschikt u over de kennis en praktische handvatten om samen met uw medebewoners een goed stappenplan te maken om jullie gebouw te verduurzamen.

De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten: 4, 11 en 18 juni 2024. Let op: deelname is gratis, inschrijven verplicht. Er is een maximum aantal plaatsen, wees er dus op tijd bij. De cursus is voor VvE’s vanaf 8 appartementen. Meer informatie en aanmelden kan via deze website: https://www.vve010.nl/activiteiten/evenement/207-cursus-rotterdamse-vve-s-met-energie-rvme-1e-avond.html.

Cursus VVE-010: RVME Verduurzaming voor grote VvE's

Datum:
4, 11 en 18 juni 2024
Tijd:
19:30 - 22:00 uur
Plaats:
Theaterfoyer Bibliotheek (nabij station Blaak)

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud