Translate
HomeEvenementenWat kan ik doenNKW – Lezing TU Delft Industrieel ontwerpen – repareerbaarheid vroeger & nu

NKW – Lezing TU Delft Industrieel ontwerpen – repareerbaarheid vroeger & nu

31 oktober 2023
Rotterdam
Nationale Klimaatweek
Dialoog-lezing - Nationale Klimaatweek

Vroeger werden spullen altijd gerepareerd, nu kopen we al gauw een nieuw apparaat. Repareren is vaak duur. En regelmatig rijst de vraag: kan dit apparaat nog wel gerepareerd worden? Voor je portemonnee, maar ook voor het milieu is het mooi als het wel kan en er kan vaak meer dan je denkt!

Bas Flipsen, senior docent aan de TU Delft (Industrieel Ontwerpen) is expert in reparatie en de repareerbaarheid van spullen. Hij is fan van Repair Cafés en doet er zelf ook aan mee. Bas geeft tijdens de avond tips voor reparaties en vertelt ons verhalen over de achtergronden van repareren. Waarom is reparatie tegenwoordig zo moeilijk, en hoe kan dat beter in de toekomst?

Je bent van harte uitgenodigd voor deze avond, die actieve bewoners uit de wijk het Oude Westen speciaal organiseren in het kader van de Nationale Klimaatweek.

Het is een dialoog-lezing, dus er is volop ruimte voor vragen en discussie.

Toegang is gratis. De koffie, thee of een drankje achteraf ook. Aanmelden is niet verplicht, maar we vinden we het wel fijn. Zo kunnen we goed rekening houden met de drankjes en het plaatsen van de stoelen. Aanmelden kan via info@aktiegroepoudewesten.nl of loop even langs! Kun je erbij vermelden dat je via de Nationale Klimaatweek op de hoogte bent van de activiteit? Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht, laat het ons dan ook gerust weten.

Gereedschap op een rij, om reparatie van kapotte spullen mogelijk te maken.
Foto: Maria Domnina

NKW - Lezing TU Delft Industrieel ontwerpen - repareerbaarheid vroeger & nu

Datum:
31 oktober 2023
Tijd:
Inloop: 19.15 uur // Start lezing: 19.30 uur
Plaats:
Gaffelstraat 1-3, 3014 RA, Rotterdam

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud