Translate
HomeEvenementenWat kan ik doenNKW – Inspiratie opdoen in de wijk

NKW – Inspiratie opdoen in de wijk

3 november 2023
Rotterdam
Nationale Klimaatweek
BeeldbijOpenDag4

In het Oude Westen zetten vele bewoners zich individueel of in groepsverband in voor een duurzame wijk. Dit gaat van vergroening, naar aandacht voor hergebruik tot collectieve zonnepanelen en bewustwording van energieverbruik.

Ook is op de begane grond in het gebouw van de Aktiegroep Oude Westen een lokaal ingericht als Werkplaats Duurzaam. Dit is een ruimte die bewoners gebruiken om samen te komen, ervaringen te delen en nieuwe duurzame initiatieven op te zetten. Er vinden spreekuren plaats, lezingen en workshops. Zo bouwen bewoners in het Oude Westen stap voor stap verder aan verduurzaming van de wijk. Dit geeft een netwerk van bewoners en experts die zich inzetten om dit te realiseren. Ook vindt samenwerking met bewonersgroepen uit andere wijken plaats om de krachten te bundelen.

Op vrijdagmiddag 3 november zetten we speciaal in het kader van de Nationale Klimaatweek de deuren van de Werkplaats Duurzaam wagenwijd open. Betrokkenen bij duurzame initiatieven in het Oude Westen ontvangen u graag. Zij vertellen over hun motivatie en inzet. Welke duurzame initiatieven zijn er allemaal in het Oude Westen? Wat zijn succesfactoren? Wat vraagt aandacht?

We ontmoeten u graag op vrijdagmiddag 3 november. U bent welkom tussen 14.00 en 17.00 uur. De koffie en thee staat klaar. Aanmelden is niet nodig. Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, laat het ons dan ook gerust weten. Dat kan via info@aktiegroepoudewesten.nl of loop even langs.

Tafel met koffie en handen.

*Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Inspiratie opdoen in de wijk

Datum:
3 november 2023
Tijd:
14.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Gaffelstraat 1-3, 3014 RA te Rotterdam

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud