Translate
HomeEvenementenKom naar de Duurzaam Wonen Markt

Kom naar de Duurzaam Wonen Markt

12 december 2022
Rozenburg
Energiebesparing
_MG_6205

 

Op maandag 12 december organiseert de gemeente Rotterdam de Duurzaam Wonen Markt Rozenburg. Op de Duurzaam Wonen Markt krijgt u allerlei informatie over hoe u zuinig kunt omgaan met energie. Zo houdt u uw energierekening zo laag mogelijk. En u woont ook nog eens duurzaam.

U kunt bijvoorbeeld een kookdemonstratie ‘elektrisch koken’ volgen, én de resultaten proeven. Of informatie krijgen over alle beschikbare subsidies voor duurzaam en aardgasvrij wonen. U kunt leren over de mogelijkheden om uw eigen woning te isoleren. Of tips krijgen van een energiecoach voor allerlei kleine besparende maatregelen. Ook praten we u weer bij over hoe het staat met het warmtenet in Rozenburg. Er is voor ieder wat wils. 

De toegang is gratis.  U moet zich wel aanmelden. Dat kan door met uw telefoon de onderstaande QR-code te scannen, of meld u aan via deze link. U ontvangt een week vóór de Duurzaam Wonen Markt een link met het volledige programma.

U bent van harte welkom op maandag 12 december van 19.00 tot 21.00 uur in Huis van de Wijk ‘De Bieb’, Molenweg 20, 3181 AT Rozenburg.

QR-code naar aanmeldpagina

Duurzaam Wonen Markt Rozenburg

Datum:
12 december 2022
Tijd:
19.00 - 21.30 uur
Plaats:
Huis van de Wijk ‘De Bieb’, Molenweg 20, 3181 AT Rozenburg

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud