Translate
HomeEvenementenMaand van de Ondergrond

Maand van de Ondergrond

31 oktober - 29 november 2022
Rotterdam
Wat wij doen
voorpagina illustratie Rotterdam 2035

In november kunt u een kijkje nemen onder de grond van Rotterdam. Met een uitgebreid programma van lezingen, excursies, workshops en filmpjes leert u meer over de wereld onder uw voeten.

U staat er ook vast niet bij stil als u door de stad loopt, maar onder uw voeten ligt het vol met onmisbare kabels, leidingen, buizen en andere voorzieningen zoals tunnels, vuilcontainers, waterbergingen en nog véél meer. Het wordt steeds drukker onder de grond. De energietransitie, klimaatadaptatie, nieuwe woningen en meer groen en biodiversiteit vragen veel ruimte.

Hoe houden we Rotterdam leefbaar én bereikbaar en hoe geven we al deze belangrijke dingen een plek in de ondergrond? Wij laten het u zien tijdens de Maand van de Ondergrond. Kom gauw kijken én schrijf u in voor onze activiteiten.

Programma

Dit jaar worden er vier belangrijke thema’s verspreid over 4 weken. Deze thema’s zijn belangrijke transities (overgangen) en uitdagingen die de stad tegemoet gaat. Al deze transities hebben een directe link met de ondergrond in Rotterdam. Tijdens elke week belichten we één van deze thema’s met lezingen, excursies en nog veel meer. Bekijk hieronder het programma. 

Maand van de Ondergrond

Datum:
31 oktober - 29 november 2022
Tijd:
Activiteiten hebben verschillende tijdstippen
Plaats:
Verschillende locaties in Rotterdam

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud