Translate
HomeEvenementenMasterclass Zon: Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in zonne-energie!

Masterclass Zon: Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in zonne-energie!

12 juni 2023
Rotterdam
Zonne-energie
Zonnepanelen

Wilt u meer weten over zonne-energie? Dan is de Masterclass Zon iets voor u! Tijdens deze bijeenkomst, georganiseerd door Deltalinqs, leert u alles over de nieuwste ontwikkelingen en kansen in de zonne-energiesector. Het is een geweldige kans om uw kennis te vergroten en interessante inzichten op te doen.

Kom naar de Masterclass Zon op 12 juni. U kunt luisteren naar experts uit de zonne-energie-industrie en met hen praten. Ze vertellen u over de groei van zonne-energie, nieuwe technologieën en voorbeelden van zonne-energie in de industrie. Naast Havenbedrijf, gemeente Rotterdam en Deltalinqs zijn ook DCMR, Stedin en provincie Zuid-Holland aanwezig.

De Masterclass Zon is speciaal voor ondernemers en professionals in Rotterdam en omgeving die geïnteresseerd zijn in zonne-energie. Het is een geweldige kans om te leren van experts, ideeën uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

Mis deze kans niet om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de zonne-energiesector en te ontdekken hoe zonne-energie uw bedrijf kan helpen. Meldt u vandaag nog aan voor de Masterclass Zon. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Masterclass Zon: Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in zonne-energie!

Datum:
12 juni 2023
Tijd:
15:30 - 17:30 uur
Plaats:
Deltalinqs, Waalhaven Z.z. 19 , ROTTERDAM , 3089 JH

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud