Translate
HomeEvenementenWebinar: Verduurzaming voor kleine VvE’s

Webinar: Verduurzaming voor kleine VvE’s

12 september 2022
VvE
Energiebesparing
Isolatie

In Rotterdam is ongeveer de helft van het woningbezit in collectief eigendom van Verenigingen van Eigenaars. En 70% daarvan is te bestempelen als ‘kleine VvE’. Daarmee wordt bedoeld: niet groter dan zeven appartementsrechten. De gemeente Rotterdam en VVE-010 willen in deze periode, waarin veel mensen meer dan gewoonlijk thuis zijn (geweest), extra aandacht besteden aan verduurzaming van woningen en in het bijzonder van de kleine VvE’s.

Daarom is een budget vrijgemaakt voor subsidie speciaal voor deze doelgroep. En we hebben een programma om appartementseigenaars van kleine VvE’s te informeren hierover. Dat begint bij een informatieavond waarin we dit programma en de stimuleringsmaatregelen uiteenzetten en toelichten. Ook wordt beknopt een aantal technische aspecten van verduurzaming behandeld en vragen daarover worden zoveel mogelijk beantwoord in de chat door een technisch adviseur. En er is een VvE die komt vertellen hoe ze hun duurzame renovatie aangepakt hebben.

Als u zich inschrijft, krijgt u vóór de bijeenkomst per e-mail een link voor de digitale bijeenkomst. Deelname is gratis.

Webinar: Verduurzaming voor kleine VvE's

Datum:
12 september 2022
Tijd:
19:30 - 21:00
Plaats:
Online

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud