Translate
HomeEvenementenWebinar VVE-010: Isoleren en koelen voor VvE’s

Webinar VVE-010: Isoleren en koelen voor VvE’s

6 juni 2024
VvE
Energiebesparing
2._Isolatie__mineralewol__1__002_-1024x502

Isoleren van uw huis, u heeft er vast wel eens bij stilgestaan. Het geeft een lagere energierekening en maakt uw huis comfortabel. Uitzoeken wat er voor uw woning en uw VvE kan, is zeker de moeite waard. Wie wil nou niet prettig en comfortabel wonen! Maar hoe pakt u het aan? U kunt zelf maatregelen treffen in uw woning, maar in een VvE is alles aan de buitengevel een gezamenlijk vraagstuk. Tijdens deze webinar geven we aan wat isolatie doet, wat u zelf kunt doen, waar u op moet letten en hoe u gezamenlijk de isolatie van de woningen binnen de VvE kunt organiseren. Ook wordt ingegaan op de subsidie- en financieringsmogelijkheden. Gezien de steeds warmer wordende zomers komt ook het koelen van de woning aan de orde.

De deelnemers volgen de digitale bijeenkomst vanuit hun eigen huis. Vóór aanvang krijgen de deelnemers een link toegestuurd om in te loggen op de online omgeving van de bijeenkomst.

Iedereen is van harte welkom. Deelname is gratis. Aanmelden kan t/m 5 juni 2024 via deze link: https://www.vve010.nl/activiteiten/evenement/201-webinar-isoleren-en-koelen.html.

Webinar VVE-010: Isoleren en koelen voor VvE's

Datum:
6 juni 2024
Tijd:
19.30 - 20.45 uur
Plaats:
Online

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud