Translate
HomeEvenementenWebinar VVE-010: Multifunctionele daken

Webinar VVE-010: Multifunctionele daken

21 maart 2024
VvE
Aan de slag met uw dak
Bloemen op het Experimentendak - Kleinpolderplein

Hittestress en wateroverlast in de stad, je hoort er steeds vaker over. Ook is er het verlangen naar meer groen om ons heen, en willen we graag een gezonde leefomgeving creëren voor onszelf en onze kinderen. Het zijn de uitdagingen van deze tijd. VVE-010 informeert graag over manieren om deze uitdagingen aan te gaan en groene wensen te realiseren. Een van die manieren is het duurzaam benutten van het daklandschap, dat smachtend ligt te wachten om vergroend te worden. Op veel van onze daken kan vergroening zelfs gecombineerd worden met waterberging, het opwekken van energie, wonen, werken en recreëren. Dit webinar laat zien wat VvE’s kunnen doen.

De informatieavond wordt gegeven als webinar. De deelnemers volgen de bijeenkomst vanuit hun eigen huis. Vóór aanvang krijgen de deelnemers een link toegestuurd om in te loggen op de online omgeving van de bijeenkomst.

Iedereen is van harte welkom, deelname is gratis. Aanmelden kan t/m 20 maart 2024 via deze link: https://www.vve010.nl/activiteiten/evenement/204-webinar-multifunctionele-daken.html

Webinar VVE-010: Multifunctionele daken

Datum:
21 maart 2024
Tijd:
19.30 - 21.00 uur
Plaats:
Online

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga direct naar:
Ga naar de inhoud